Бекхем у ніжній рожевій сукні розказала, як старається бути найкращою дружиною

20 червня 2018, 15:44

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем виступила на на Жіночому саміті Forbes у Нью-Йорку, розказавши про те, як намагається гармонійно поєднувати улюблену робота та обожнювану родину - "неймовірного" чоловіка Девіда і чотирьох дітей.

На заході Вікі з'явилася в сукні незвичного для неї рожевого кольору. Щоправда, судячи з Instagram 44-річної зірки, вона до останнього вагалася між рожевою та бузковою.

Про це пише The Daily Mail.

Рожева чи бузкова?

"У мене є підтримка неймовірного чоловіка. Ми справді рівні в усьому, чим займаємося вдома з дітьми. Коли мене нема, він сам займається розвезенням по школах і готує", - поділилася Бекхем.


Рожева!

"Я дійсно стараюся, дуже стараюся. Понад усе стараюся бути найкращою матір'ю... Стараюся бути найкращою дружиною і найкращим професіоналом. Коли я приходжу додому, то стараюся відкласти телефон і провести час із дітьми, провести його з Девідом", - розповіла вона.

Вікторія на саміті говорила про родину та кар'єру

Свою доньку Вікторія прагне виховати сильною жінкою.

"Коли я веду Харпер до школи, я кажу їй: "Харпер, ти - дівчинка, і ти можеш займатися чим завгодно"... Вона - сильна жінка... Вона хоче бути винахідницею. Вона - сильна розумна жінка. Маленька жінка", - запевнила Бекхем.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Вікторія з Девідом надумали пожити окремо або навіть розлучитися. Але пара це категорично спростовує.

Фото з Instagram Бекхем і Harper's Bazaar

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів