"Мені байдуже": Меланія Трамп провідала знедолених дітей із шокуючим написом на одязі

22 червня 2018, 11:25

Останніми днями в Сполучених Штатах величезного резонансу набула тема дітей нелегальних мігрантів, яких на кордонах розлучають із їхніми батьками.

Таку практику публічно засудила сама перша леді, Меланія Трамп - але, схоже, звела все нанівець, припустившись фатальної похибки при виборі одягу.

До центру утримання дітей-мігрантів у Техасі дружина президента вирушила у куртці демократичного бренду Zara за 39 доларів із написом на спині великими літерами "Мені насправді байдуже, а вам?".

Про це пише Variety.


Коли фото Меланії з'явилися в Інтернеті, спершу виникла версія, що це фотошоп. Проте згодом речниця першої леді, Стефані Грішем підтвердила, такий напис на куртці справді є.

"Це просто куртка. Немає прихованого послання. Після сьогоднішнього важливого візиту до Техасу, я сподіваюся, не на ній медіа зосередять свою увагу", - зазначила представниця Трамп у Twitter.

"Сьогоднішній візит до дітей у Техасі справив на першу леді велике враження. Якби медіа спрямували свій час та зусилля на її дії та старання допомогти дітям, а не спекулювали і не фокусувалися на її гардеробі, ми би набагато більшого досягли в інтересах дітей", - наголосила Грішем, поставивши хештеги "їй не байдуже" та "це просто куртка".

Скандальну жінчину одежину в Twitter прокоментував і сам Дональд Трамп.

"Напис "Мені насправді байдуже, а вам?" на спині на куртці Меланії відноситься до медіа, що пишуть фальшиві новини. Меланія вже знає, які вони безчесні, і їй справді вже байдуже!", - написав президент.

Можна припустити, що конфуз із курткою може дуже змінити ставлення американців до Меланії Трамп. Якщо раніше вона в уявленні людей часто поставала такою собі нещасливою жінкою, котра потерпає через імовірні подружні зради чоловіка, котра живе неначе полонянка в Білому домі, і котру треба рятувати, то меседж "їй справді байдуже", який поширюється нині в мережі, не додає першій леді симпатій.

"Меланія Трамп - расистка, яка підтримує свого расиста-чоловіка. Меланія НЕ безпорадна жертва, вона не заручниця, вона не страждає на стокгольмський синдром. Вона - дуже охоча поплічниця Трампа в питанні расизму", - пишуть у Twitter.

"Зарюмсана дитина: "Я хочу до тата." Меланія Трамп: "Мені насправді байдуже, а тобі?" Дональд Трамп: "Та байдуже." Fox News: Мейнстрімові медіа намагаються це роздмухати", - підписують в Інтернеті фото першої леді.

До слова, дісталося на горіхи й Іванці Трамп. Їй пригадали ошатну сріблясту сукню, таку схожу на ковдри, якими вкривають дітей у закладах для маленьких мігрантів, котрих забрали в батьків.

Нагадаємо, це плаття вибісило інтернет-користувачів іще торік, коли "перша донька" Америки безтурботно позувала в ньому для Instagram, поки її тато забороняв в'їзд до США представникам кількох мусульманських країн.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів