Ранкова пиятика і спомини про насильство в дитинстві: Депп дав відверте інтерв'ю

22 червня 2018, 15:26

Американський актор Джонні Депп розповів про свою пиятику, про тяжкі спогади з дитинства і про те, як тяжко він переживав розрив із актрисою Амбер Хьорд.

Про зірку "Піратів Карибського моря" вийшла велика стаття в Rolling Stone.

Видання зазначає, що статки Деппа свого часу оцінювалися в 650 мільйонів доларів, але нині від них майже нічого не лишилося. Актор винуватить у тім своїх колишніх бізнес-менеджерів, а вони заявляють, що винен сам Джонні, котрий "компульсивно" тринькав гроші. Між сторонами триває судова тяганина.

"Це образа - казати, що я витрачав 30 тисяч доларів на вино. Бо я витрачав набагато більше", - констатував Депп, котрий у інтерв'ю не приховував своєї любові до алкогольних напоїв.

Актор зізнався, що після скандального розлучення з Амбер Хьорд він опинився "на такому дні, на якому не думав, що зможе опинитися".

"Я не міг терпіти цей щоденний біль", - поділився Джонні.

Рятуючись від депресії, він гайнув у тур із Hollywood Vampires та почав писати мемуари на старій друкарській машинці.

Джонні не заперечує, що зазирає в пляшку

"Уранці я наливав собі горілки і починав писати, доки очі мої не наповнювалися сльозами, і я не переставав бачити сторінку. Я весь час намагався зрозуміти, що я зробив, щоби на таке заслужити. Я ж намагався бути до всіх добрий, усім допомагати, бути з усіма чесний. Для мене чесність - це найважливіше. І все одно таке відбувається", - зазначив Депп.

Згадав Джонні у інтерв'ю ще одну дуже значущу в своєму житті жінку - свою покійну матір Бетті Сью.

"Її бідна дупця у 12 років уже сиділа на фенобарбіталі ", - поділився він.

Актор був молодшим із чотирьох дітей, яких мати часто била без причини.

"У тебе могла прилетіти попільничка. У тебе могли жбурнути телефоном. Це був ніби дім, населений привидами - ніхто не розмовляв. Гадаю, я не думав про людей, особливо про жінок якось інакше крім "Я можу їх набити", - пригадав Депп.

Зі слів актора, він "боготворив" матір, але вона "бувала справжнім стервом". Першою великою покупкою Деппа, коли акторство почало приносити йому справжні гроші, був будинок для Бетті Сью (а ще Harley-Davidson 1940-го року, який у Джонні досі є).

"Моя мама, мабуть, була найлихішою людською істотою з усіх, кого я зустрічав у своєму житті", - сказав Депп на похороні Бетті Сью в 2016-му році.

Як відомо, сам актор має двох дітей від Ванесси Параді. Його дочка Лілі-Роуз у підлітковому віці страждала на анорексію, але змогла подолати хворобу.

Нагадаємо, Джонні нещодавно вразив шанувальників своїм змарнілим і нездоровим виглядом. 

Фото з Instagram Rolling Stone

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів