"Пластика а-ля Путін": Кабаєву запідозрили в тюнінгу обличчя. ВІДЕО

19 липня 2018, 12:15

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, котру вважають "тіньовою першою леді" при президенті Володимирі Путіні, вразила змінами, що спіткали її обличчя.

35-річну спортсменку запідозрили у захопленні пластичними операціями. Причому, схоже, "чаклує" над нею той самий хірург, який періодично омолоджує російського керманича.

Аліна Кабаєва вирішила омолодитися?

Таке припущення висловив політтехнолог Олексій Голобуцький у Facebook, коментуючи нещодавню появу Аліни на гала-концерте в Большом театрі.

"...У них с Путіним один пластичний хірург на двох - чим далі, тим менше між ними розбіжностей", - пожартував він.


"Тіньова перша леді" вразила своїм перетворенням

Політтехнолог припустив, що в такий спосіб російський уряд виявляє турботу про підданих: у разі, коли наступником Путіна призначать Кабаєву, людям не доведеться звикати до нового обличчя "на троні".

Нагадаємо, Аліна полюбляє "багаті" вбрання, блискучі та розцяцьковані квітами. Нещодавно вона з'явилася на публіці з гербом Росії на всі груди.

Як відомо, час від часу російський президент на кілька днів кудись "зникає", і це пояснюють періодичною необхідністю підправляти "тюнінг" 65-річного політика. Натомість конспірологи стверджують, що справжнього Путіна вже давно замінили двійниками.

Скріншоти з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів