ЗМІ знову "одружили" Аністон і Пітта

20 липня 2018, 13:55

Чутки про те, що, порозлучавшись зі своїми половинами, актори Дженніфер Аністон та Бред Пітт вирішили поновити свої стосунки, сягнули кульмінації: у ЗМІ з'явилося "весільне" фото зірок.

На жаль, це виявилося вигадкою, пише The Daily Mail.

Видання InTouch помістило на свою обкладинку знімок щасливих Бреда і Джен, причому акторка на ньому зображена в білій сукні. Повідомлялося, що актори зіграли друге весілля у 18-ту річницю першого. Дружкою і боярином, хто б сумнівався, були Кортні Кокс та Джордж Клуні.

Бреда Пітта і Джунніфер Аністон знову "одружили"

Про те, що все це - неправда, а світлина створена за допомогою фотошопу, заявив сайт Gossip Cop. Також із "сенсації" посміявся зірковий блогер Перез Хілтон.


Адже на оригінальній фотографії, зробленій на AFI Gala в 2012-му році, коло Аністон стоїть аж ніяк не Бред Пітт, а продюсерка Емі Паскаль. До того ж, річниця весілля акторів буде лише наприкінці липня.

Знайшлося пояснення й тому, що на руці Джен нещодавно угледіли обручку: скоріше за все, це реквізит, і одружена не актриса, а її героїня в новому фільмі. До слова, її чоловіка грає Адам Сендлер.

"Вона дуже щаслива сама. Вона зосереджена на своєму власному щасті", - запевнило джерело видання.

Нагадаємо, подейкують, що в Аністон є аж двоє залицяльників, і вона неквапом із-поміж них обирає.

Фото обкладинки InTouch із Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів