Дружина Шнурова відсудить 90% їхнього спільного майна?

13 серпня 2018, 12:05

Подейкують, слова російського музиканта Сергія Шнурова про те, що "марно клеїти чашку, коли жінка надумала поцупити весь сервіз", можуть виявитися пророчими.

Дружина лідера "Ленинграда", Матильда буцімто планує вийти з майже восьмирічного шлюбу заможною жінкою. Їй може дістатися 90% спільно надбаного майна.

Про це, а також про причину розриву пари, дізналося видання "Coбеседник", пише Life.ru.

Матильда забере собі 90% спільно надбаного майна?

Негаразди між Сергієм та Матильдою буцімто почалися після того, як жінка повернулася з курсів особистісного розвитку у Франції. Вона заявила, що їхнє з ним спілкування - "обмін чорною енергією", який не дає їй розвиватися. А ще, подейкують, Шнурова захопилася тусовками, і якось музикант заскочив її в готелі "зі спільним знайомим, дуже й дуже заможним". Після цього Шнур сам запропонував дружині розлучитися.


Як стало відомо, виданню, Матильда вже підготувала документи, згідно з якими їй має відійти 90% спільного майна. За вісім років подружжя зуміло нажити чимало. Майже весь прибуток пара вкладала в нерухомість і дорогі авта. Заробітки Шнурова як артиста оцінюють у 30 мільйонів доларів на рік. Матильда ж є власницею ресторану і балетної школи.

Нагадаємо, Матильда, чиє справжнє ім'я Олена Мозгова - третя дружина Шнурова. Спільних дітей у пари немає.

Фото з Instagram Шнурової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів