Тінейджери обрали найкращими Йохансон і Дауні-молодшого, а Маркл "пролетіла"

13 серпня 2018, 16:01

У США відбулося вручення нагород Teen Choice Awards, які присуджуються за результатами онлайн-голосування тінейджерів.

На жаль, герцогиня Сассекська Меган Маркл, котра номінувалася на звання "Ікона стилю", зазнала поразки. Цей титул у неї з-під носа забрав співак Гаррі Стайлс.

Гаррі Стайлса визнали стильнішим за Меган Маркл

Повний список переможців наводить сайт Entertainment Tonight.

Так "Найкращими акторами фільму в жанрі екшн" стали Скарлетт Йохансон і Роберт Дауні-молодший, які зіграли в картині "Месники: Війна нескінченності".


Дауні-молодший - найкращий актор

У категорії "Найкращий актор/актриса драматичного фільму" переміг дует Зака Ефрона та Зендаї з "Найвеличнішого шоумена". Між іншим, їхні пісня з цього ж фільму "Rewrite the Stars" стала й "Найкращим співробітництвом".

Найкращими серед рокерів став гурт Imagine Dragons, а Серена Вільямс - "Найкращою спортсменкою".

Українські тінейджери і не лише вони скоро зможуть побачити Imagine Dragons у Києві

Покійну Керрі Фішер визнали "Найкращою актрисою фільму в жанрі фентезі", а "Найкращим гуртом" став колектив 5 Seconds of Summer. У жанрі R&B/хіп-хоп не знайшлося рівних Cardi B, а співачка Селена Гомес здобула звання "Найкращого інстаграмера".

Між іншим, за титул "Ікони стилю", крім Меган Маркл, змагалися Блейк Лайвлі, Зендая, Migos і Челвік Боузман. Але, як ми вже знаємо, всіх їх запхав за пояс Стайлс.

Нагадаємо, подейкують, у жінки принца Гаррі, котра впродовж своєї акторської кар'єри нагород назбирати не встигла, є шанс "на прощання" ухопити статуетку "Еммі". Адже ставши членом королівської родини, жінка попрощалася з кіно та серіалами.

Фото з Instagram Дауні-молодшого, Стайлса та Imagine Dragons

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів