Гола Ліна Данем показала тату в пам'ять про видалений орган. ФОТО

15 серпня 2018, 15:59

Американська акторка Ліна Данем вирішила показати своє голе, вкрите татуюваннями тіло у Instagram. І зробила це одразу з кількох причин.

Як написала Ліна, по-перше, сьогодні в Америці День шкіряного ремесла, по-друге, День релаксації, по-третє, День лимонного пирога з меренгою. А ще - дев'ять місяців від того дня, коли актрисі провели операцію з видалення матки.

Ліна Данем знялася гола для Instagram

"...Моє тіло майже зцілилося, і щодня я виявляю новий шрам на своєму серці, але сьогодні я висловлюю собі дяку: з найболючішого я якось навчилася обирати себе. Найчистіший спалах того, хто ми є, і ким знаємо, що можемо бути, це завжди для нас досяжне, це спокій і правда в центрі нас", - поділилася Данем.

32-річна актриса вкриває своє тіло новими й новими тату

"Мой друг Пол кликав мою матку Джуді, і коли вона нахабніла, ми її висміювали, відтак тату на моїх ребрах, яке боліло як чорт навіть попри знеболювальні: #RIPJudy. Сьогодні я дякую за це тіло, сильніше, ніж я колись вважала, і за ту його частину. Вітаю з народженням самої себе сьогодні", - підсумувала актриса.


Свою видалену матку вона вирішила вшанувати написом "Спочивай із миром, Джуді"

Нагадаємо, причиною видалення матки в Ліни став дуже складний випадок ендометріозу. Акторка не залишає надію, що їй все одно вдасться стати мамою, адже в неї лишилися яєчники. Але й опції всиновлення вона для себе не відкидає.

Фото з Instagram Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів