49-річна Бльоданс оголосила про свою вагітність

18 вересня 2018, 17:25

Російська телеведуча та актриса Евеліна Бльоданс стане мамою втретє. Завагітніти 49-річній зірці вдалося за допомогою "запліднення в пробірці", а ймовірним батьком майбутнього малюка називають 26-річного актора Сергія Яковенка.

Про те, що Евеліна таки при надії, оголосили на скандальному шоу Андрія Малахова, повідомляє StarHit.

Зі свого ЕКЗ Евеліна Бльоданс зробила справжнє реаліті-шоу

"Чесно зізнаюся, я просто неймовірно рада. Попри всю цю критику, я дуже щаслива. І я дуже вдячна тобі, Андрію, за те, що ти змусив мене зробити цей тест на вагітність. Так би в мене було лише дослідження крові, а тепер є ця чарівна рожева паличка, що підтверджує, що я буду мамою", - на всю країну розчулилася Бльоданс.

Того, що батько її дитини - саме Яковенко, зірка не підтверджує, але й не спростовує.


А це ймовірний майбутній тато

"Я можу сказати, Серьожа - це мій дуже хороший і давній друг. Ми часто бачимося, періодично відпочиваємо разом. Тут мені багато хто радить швидше вийти заміж, вважаючи, що одна я не зможу виростити дитину. Проте поки в мого малюка буде прізвище Бльоданс", - сказала вона.

У своєму Instagram майбутня мамуся оголосила, що "приймає вітання та йде у режим тиші".

Як відомо, в Евеліни є двоє синів від різних шлюбів: 24-річний Микола та 6-річний Семен. Молодший нащадок зірки має синдром Дауна, про який батьки взнали ще під час вагітності Бльоданс, але категорично відмовилися її переривати.

Розлучена Бльоданс виховує 6-річного сина Семена

Фото з Instagram Бльоданс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів