Що попросив Іглесіас у організаторів київського концерту

25 вересня 2018, 12:00

Вдалося дізнатися: побутовий райдер відомого артиста виявився не дуже складним, але все ж не без "дивацтв".

30 вересня на НСК "Олімпійський" пройде концерт легендарного іспанського співака Енріке Іглесіаса.

У світовому турне артиста саме Київ відкриє осінній марафон по європейських столицях.

До наших співвітчизників шоу встигли побачити американці (зокрема, в середині вересня з аншлагом пройшли два концерти в Лас-Вегасі). А вже після виступу в "Олімпійському" Енріке чекають в Лондоні, Дубліні, Брюсселі, Амстердамі і Парижі.

Знаючи про примхи зарубіжних виконавців, що потрапляють на українські майданчики, всі з нетерпінням чекали інформації про райдери відомого мачо.


Однак, коли відомості все ж таки просочилися в пресу, їх чекало деяке розчарування. Енріке Іглесіас виявився досить скромною у побуті людиною.

Ніяких особистих кухарів і устриць з трюфелями. У готелі на сніданок співакові приготують омлет і вівсяну кашу. Обідом буде салат зі свіжих овочів, суп з грибами і баранина.

А от увечері стіл виконавця накриють салатом, стравами з картоплі і рису. Що ж стосується напоїв, то для співака попросили соковитискач з великим вибором фруктів і овочів.

Чи не єдиною "дивиною", пов'язаної з харчуванням Енріке Іглесіаса і його численної команди, виявилося прохання накриті скатертинами столи сервірувати срібними столовими приборами, а подавати їжу і напої - в посуді китайського фарфору.

Причому це стосується як умов в готелі, так і в гримерній кімнаті колективу на НСК "Олімпійський". Що досить незвично, враховуючи наявність алкоголю.

Як з'ясувалося, навіть горілку артист п'є з порцелянових чашок. Правда, в обмежених кількостях - дружина-росіянка навчила Енріке Іглесіаса вживати "сорокаградусну" без "наслідків для організму".

У цьому співак неодноразово зізнавався, розповідаючи про своє сімейне життя з Анною Курніковою. Цікаво, що горілку при цьому він вважає за краще не російську, а європейську.

У райдері, що описує вимоги до гримерної кімнати, вказані дві пляшки французької Grey Goose і одна пляшка голландської Kettle One. Крім алкоголю за лаштунками повинні бути 36 півлітрових пляшок джерельної води кімнатної температури, сік алое з м'якоттю, кола і енергетики.

Підкріплюватися колектив планує фруктами, медом і американськими жувальними цукерками TWIZZLERS зі смаком полуниці.

За годину до закінчення концерту організатори повинні подати в спеціальне приміщення холодне пиво в кількості 48 пляшок, 10 великих піц та 5 видів суші.

Мається на увазі, що співак зі своєю командою в три десятки людей таким чином "відзначать" вдалий виступ в Києві. Наскільки виправдаються їхні сподівання і як прийме Енріке Іглесіаса українська столиця - дізнаємося зовсім скоро. До зустрічі на "Олімпійському" !

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів