Екс-чоловік Спірз таки домігся від неї збільшення аліментів - ЗМІ

25 вересня 2018, 12:41

Подейкують, американська співачка Брітні Спірз вирішила таки піти на поступку своєму екс-чоловікові Кевіну Федерляйну і збільшити аліменти, які сплачує на утримання їхніх двох синів.

Колишній танцівник, котрий досі отримував від Бріт 20 тисяч доларів щомісяця, просив щонайменше 60, але вдовольнився скромнішою сумою.

Як стало відомо Entertainment Tonight, Спірз погодилася платити приблизно вдвічі більше від початкової цифри.

"Кевін та його команда надзвичайно задоволені... Так буде найкраще для Кевіна, для дітей і для Брітні", - зазначив інформатор.


Екс-чоловік Брітні Спірз таки вичавив збільшення аліментів

Як відомо, за роки, що минули після розлучення Федерляйна зі Спірз, він встиг знову одружитися й завести ще двох дітей. Усього в чолов'яги шестеро нащадків - старших сина й доньку він має від попередніх стосунків. Нині 40-річний Кевін заробляє на життя діджеїнгом, але виходить у нього не дуже - на це він жалівся в суді.

Зі слів джерела, подати на збільшення аліментів чоловіка змусив страх, адже тепер сини почали більше часу проводити з зірковою мамою, і навіть почала заходити мова про часткове повернення їй батьківських прав.

"Деякі Кевінові друзі вважають, що він відчув загрозу, бо Брітні добре справляється, і може перестати бути потрібно, щоби діти жили з ним. Відтак потік аліментів ущухне. А Кевінові потрібні ці гроші, щоби підтримувати рівень життя, до якого він звик", - сказав співрозмовник видання.

Власне, в будь-якому випадку, платити аліменти Брітні лишилося не так уже й довго. Їхньому з Кевіном первістку Шону Престону днями виповнилося 13 років, а молодшому, Джейдену Джеймсу - 12.

Фото зі Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів