Шварценеггер вибачився за своє поводження з жінками: Я перетинав межу

11 жовтня 2018, 17:00

Екс-губернатор Каліфорнії, актор та бодібілдер Арнольд Шварценеггер визнав, що не завжди поводився з жінками як належить. І тепер йому за це соромно.

71-річний Арнольд поговорив про це з журналом Men's Health, чию ювілейну обкладинку прикрасило його архівне фото.

Шварценеггеру соромно перед жінками

"Оглядаючись назад, можу сказати, що кілька разів перетинав межу, і я перший прошу за це вибачення. Мені погано через це, я перепрошую", - покаявся кінозірка.

Зі слів Шварценеггера, коли він став губернатором, то разом зі своїми підлеглими пройшов теоретичні курси, присвячені такому явищу, як харасмент, із юридичної точки зору й точки зору повсякденної поведінки на роботі. Метою політика було те, щоби ні він, ні хтось інший не припускався таких помилок.


Арнольд підкреслив, що він - справжній чоловік і завжди шанував жінок.

View this post on Instagram

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on Oct 10, 2018 at 10:59am PDT

"Жінка, яку я любив найбільше - то була моя мати. Я поважав її, вона була фантастична жінка. Я завжди поважав жінок", - запевнив він.

Іще Шварценеггер зізнався, що шкодує про те, що під час передвиборчої кампанії в 2004-му році обзивав своїх опоненів "жінкоподібними".

Нагадаємо, найбільшої помилки в своїх стосунках із жінками Арні припустився тоді, коли зробив дитнку своїй хатній робітниці. Це коштувало йому шлюбу з Марією Шрайвер.

Арнольд зі своїм позашлюбним сином Джозефом

Фото з Instagram Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів