"Я не винен": зірка "Глухаря", що скоїв самогубство в СІЗО, встиг передати листа колегам - ЗМІ

16 жовтня 2018, 11:00

Російський актор Михайло Фатєєв, котрий днями буцімто скоїв самогубство у московському СІЗО, незадовго до смерті встиг передати листа колегам та керівникові театру, в якому працював, Романові Віктюку.

Зірка серіалу "Глухар", якого звинувачували в розбещенні неповнолітніх, запевняв, що не винен, і що його піддають катуванням.

Текст листа наводить видання StarHit із посиланням на "Комсомольскую правду".

ЗМІ оприлюднили текст листа, якого перед смертю актор начебто встиг передати своїм колегам за театром

"Шановний Романе Григоровичу! Улюблений театре. Пробачте мене за ті репутаційні ризики, котрих ви зазнаєте через мене. Повірте, після тих катувань, котрі тут були і, думаю, будуть, єдине, що дає мені сили (ні, це не біль і прагнення довести комусь щось своїм відходом) це віра Ваша віра в мене. Незважаючи ні на що", - буцімто написав товаришам Фатєєв.


"Повірте, я не винен! Лише тут розумієш. Наскільки ви всі цінні для мене. Продовжуйте вірити в свободу, в любов і творити всупереч. Спасибі. Сподіваюся побачити вас усіх. Вірю в диво", - додав 44-річний актор.

Записку на волю Михайло буцімто передав під час свого побачення з адвокатом. Той востаннє відвідав актора в той самий день, коли Фатєєв повісився. Юрист не помітив жодних тривожних ознак. Він навіть передав рідним артиста, що той не занепадає духом і просить передати йому джинси.

Нагадаємо, Фатєєва звинувачували в поширенні порноматеріалів та розпусних діях по відношенню до 14-річного хлопчика. Суд мав відбутися наприкінці листопада.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів