Бонд із дитям у кенгурушці: на підтримку Крейга почався флешмоб татусів. ФОТО

19 жовтня 2018, 15:48

50-річного англійського актора Деніела Крейга сфотографували під час прогулянки з крихітною донечкою, котру нещодавно подарувала йому дружина, Рейчел Вайс.

Зірка "Бондіани" ніс малу в ерго-рюкзачку, і це здалося кумедним та неправильним відомому британському журналістові Пірсу Моргану. Він висміяв актора в мережі, і, маюуть, потім триста разів про те пошкодував. Адже на підтримку Деніела в мережа розпочався справжній флешмоб татусів.

"Ох, 007… тільки не ти.#кенгурятник #НемаскуліннийБонд", – написав Морган.

Деніела Крейга підловили на прогулянці з донькою

Пізніше він пояснив свою точку зору, мовляв Джеймс Бонд ніколи не носив би дитину в "немаскулінному кенгурятнику".

"Мама дитини носить її 40 тижнів, іноді навіть більше. Ми як чоловіки маємо бути готовими носити їх пізніше, щоб показати нашу підтримку. У тому, щоб носити та підтримувати наших дітей таким чином, немає нічого неправильного", - пишуть у мережі татусі, викладаючи власні фото з дітьми в кенгурушках.

"Я не тільки дитину ношу в кенгурятнику, але і свого кота. Це "немаскулінно" для тебе?", - пишуть Пірсові.

"Так, ми бачимо проблему. Дякуємо, що нагадав нам", - підколюють телезірку, маючи на увазі його власну, аж ніяк не суперагентівську фізичну форму.

На підтримку Крейга висловився й його колега Кріс Еванс.

"Ти справді маєш бути дуже невпевненим у власній маскулінності, щоби тебе турбувало, як інший чоловік носить його дитину. Будь-який чоловік, який витрачає час на вираховування маскулінності, усередині дуже боїться", - зазначив він.

Як відомо, турбує Пірса Моргана не лише те, як носять дітей інші чоловіки. Нещодавно він присікався в мережі до моделі плюс-сайз Тесс Холлідей, обурений тим, що вона потрапила на обкладинку британського Cosmopolitan. А ще раніше йому не давали спокою оголені форми Емілі Ратаковскі.

Фото з Twitter 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів