Пожежі в Каліфорнії знищили дім Джерарда Батлера та місце зйомок "Світу Дикого Заходу". ФОТО

12 листопада 2018, 10:11

Нищівні лісові пожежі, що бушують у Каліфорнії, забрали життя вже понад 30 людей, сотні вважаються зниклими без вісті.

Сотні тисяч мешканців штату, серед них і відомі зірки, були змушені залишити свої оселі, сотні будинків знищено, повідомляє CNN.

Серед тих, кого вогонь позбавив даху над головою, опинився актор Джерард Батлер. Моторошне згарище на місці його маєтку в Малібу кінозірка показав у Instagram.

Джерард Батлер показав, що лишилося від його будинку

Джерард відзначив хоробрість та силу духу пожежних і закликав підтримати їх в цей страшний для штату час.


Про те, що її будинок згорів, повідомила у Insta-сторі й співачка Майлі Сайрус. Вона підкреслила, що їй дуже пощастило, адже ті кого вона любить, наречений-актор Ліам Хемсворт та їхні тварини, не постраждали.

"Евакуююся сьогодні рано вранці... Хай із усіма будуть мої молитви", - написала в Insta-сторі Lady Gaga.

Lady Gaga вчасно виїхала в безпечне місце

Як пише Entertainment Weekly, тікати зі своїх будинків довелося Кім Кардашян, Аліссі Мілано, Гільєрмо дель Торо, Шер та багатьом іншим селебріті, які ділилися в мережі страшними фото. "На валізах" сидить Вілл Сміт. Актор закликав тих, хто перебуває в зоні ризику, негайно евакуюватися, адже все дуже страшно.

Співачка показала, яке жахіття коїться в Каліфорнії

"Щойно мусила евакуюватися з мого будинку від пожеж. Забрала дітей, собак, комп'ютер та черевики Doc Marten. (Чоловік у Нью-Йорку. Коней евакуює мій тренер"), - поділилася Мілано.

"Я хвилююся за мій дім, але нічого не можу вдіяти. Будинки моїх друзів згоріли. Нестерпна думка про те, що Малібу не стане, я маю дім у Малібу з 1972-го року", - побідкалася Шер.

Як розповів у Instagram лідер гурту Tame Impala Кевін Паркер, йому вдалося врятувати лептоп та улюблену гітару Hofner, решта музичного обладнання загинула в полум'ї.

Переглянути цей допис в Instagram

RIP to all this gear (and someone’s beautiful house) in Malibu. I made it out with my laptop and the Hofner. My heart breaks for the wildlife😞

Допис, поширений Tame Impala (@tame__impala) 10 Лис 2018 р. о 3:24 PST

Вогонь знищив ранчо кінокомпанії Paramount, місце зйомки багатьох вестернів та серіалу "Світ Дикого Заходу". Як запевнили представники НВО, лихо сталося не під час знімального процесу, люди були завчасно евакуйовані. Масштаб руйнувань поки не оцінили, пише NME.

Фото та відео з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів