"Район Беверлі-Хіллз" назавжди: Спеллінг утекла від пожеж і оселилася в Гарт

13 листопада 2018, 11:29

Минуло вже немало років, відколи на телеекрани вийшла остання серія "Беверлі-Хіллз 90210", але справжня дружба, що зав'язалася між акторами на знімальному майданчику, досі жива.

Торі Спеллінг, яка через нищівні пожежі, від яких потерпає Каліфорнія, була змушена залишити свій дім, знайшла прихисток у Дженні Гарт.

Про добрий вчинок подруги Торі, в якої з чоловіком Діном є п'ятеро дітей, написала в Instagram.

Донна і Келлі майже двадцять років по тому

"...Ми з моєю великою родиною вчора ввечері евакуювалися. Щасливі сльози набігають мені на очі, коли я думаю, як багато друзів одразу ж запропонували нам свої оселі. Не дрібна пропозиція, коли йдеться про родину з семи осіб... Найвеличезніше спасибі подрузі мого дитинства, дорослого життя, усього часу між ними, всього мого життя, Дженні Гарт, яка одразу надала нашій гігантезній родині весь свій дім", - написала Спеллінг.


Багатодітна Торі була змушена тікати від пожеж

Торі дуже вдячна "сестрі свого життя", а ще дружині іншого свого колеги за серіалом, Яна Зірінга, Ерін. Вона запросила Торі з сім'єю до себе на вечірку на честь Дня подяки.

Актори "Району Беверлі-Хіллз" досі дружать і помагають одне одному

Нагадаємо, кількість загиблих внаслідок пожеж у Каліфорнії вже перевищила 30 осіб. Сотні осель знищив вогонь, зокрема згоріли будинки Майлі Сайрус та Джерарда Батлера.

Фото з Instagram Спеллінг і Гарт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів