Обама в чорно-білих вбраннях оповіла, як їй живеться не першою леді

13 листопада 2018, 16:23

Минуло вже півтора роки, відколи Барак та Мішель Обами вибралися з Білого дому, поступившись місцем новим хазяям, чинному президентові Америки Дональду Трампу та його жінці Меланії.

Як змінилося відтоді її життя, Мішель розказала Опрі Вінфрі. Теледіва взяла в колишньої першої леді інтерв'ю для журналу Elle.

View this post on Instagram

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Nov 12, 2018 at 3:05am PST

На думку Обами, найбільш влучно все описує "історія про тост".

"Отже, ось я в моєму новому домі, лише я і (собаки) Бо і Санні, я займаюся якимись звичайними справами. Спускаюся, відчиняю шафку на моїй власній кухні - в Білому домі ти так не робиш, бо завжди є хтось, хто скаже: "Давайте я це зроблю. Що ви хочете? Що вам потрібно?" - і зробила собі тост. З сиром тост. Потім узяла мій тост і вийшла на задній двір. Сіла на ґанку, а десь далеко загавкали собаки, і я усвідомила, що Бо і Санні насправді ніколи не чули сусідських собак", - розказала Мішель.


View this post on Instagram

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Nov 12, 2018 at 5:26am PST

"Вони такі: "Що то таке?" А я їм: "Так, друзяшки, ми у реальному світі", - поділилася вона.

Зі слів Обами, це була мить спокою та роздумів на самоті, якої вона не мала в Білому домі за всі вісім років. Навантаження на них із чоловіком було величезним, а темп - просто шаленим.

View this post on Instagram

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Nov 12, 2018 at 6:41am PST

"У вівторок я вже забувала, що було в понеділок. Забувала країни, в яких бувала, в буквальному сенсі, цілі країни. Посперечалася з керівницею апарату, сказала їй: "Знаєте, я би хотіла колись побувати в Празі." А Мелісса каже: "Ви ж там були." А я їй: "Ні, не була. Не була я в Празі, ніколи не була Празі." Їй довелося показати мені фото мене у Празі, щоби освіжити пам'ять", - розповіла Мішель.

View this post on Instagram

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Nov 12, 2018 at 8:32am PST

Іще в інтерв'ю Обама говорила про свою нову автобіографічну книгу та, звісно ж, про дочок та чоловіка. Як зізналася колишні перша леді, Баракові непросто живеться з її темпераментом, але він за понад 25 років призвичаївся.

"Я наче той сірник. Пшш! А він прагне все раціоналізувати. Тож він навчився давати мені кілька хвилин - чи годинку - перш ніж узагалі поткнутися до кімнати, коли розізлив мене. Йому довелося зрозуміти, що він не може мене переконати перестати лютувати. Що не може логікою змусити мене відчувати інакше", - поділилася вона.

View this post on Instagram

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on Nov 12, 2018 at 9:56am PST

Нагадаємо, нещодавно Мішель Обама відверто розповіла про те, що втратила свою першу дитину, а стати батьками їм із Бараком помогло запліднення в пробірці.

Фото з Instagram Elle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів