Найбагатша киця планети: що може успадкувати пухнаста улюблениця Лагерфельда

20 лютого 2019, 12:23

8-річна бірманська кішечка Шупетт незабаром може стати найзаможнішою пухнасточкою в світі. На жаль, причина цьому дуже сумна: 19-го лютого пішов із життя її улюблений господар, модельєр Карл Лагерфельд.

Саме Шупетт називають однією зі спідкоємців його багатомільйонного спадку. На це за життя натякав сам Карл.

Про це пише The Daily Mail.

 
8-річна Шупетт успадкує гроші Лагерфельда?

Статки Лагерфельда оцінюють у майже 200 мільйонів доларів. Окрім любої Шупетт, на якій модельєр хотів оженитися, він був привязаний до свого похресника, Хадсона Крьоніга. Тож імовірно, він лишив якісь гроші й для хлопця.

Власне, сама Шупетт - теж доволі заможня пані. В неї є понад 128 мільйонів фолловерів у Instagram, також кицю знімали для багатьох рекламних кампаній, а якось на її честь назвали колекцію Chanel. Все це принесло в котячу скарбничку 3,2 мільйони доларів.

 
Киця буле одним із головних кохань у житті модельєра

Шупетт з'явилася в житті Лагерфельда в 2011-му році. Як висловлювався сам кутюр'є, він її "викрав". Французька супермодель Батист Джіабіконі на час свого від'їзду лишив свою кішку Карлові, і той так прикіпів до неї, що потім просто відмовився повертати.

"Вибачай, але Шупетт моя", - заявив тоді Лагерфельд, якому киця нагадувала Грету Гарбо.

"Ніколи не думав, що так закохаюся в кішку... Я дуже схожий на неї, ми ніби старе подружжя. Ми спимо на одній подушці, і вона доглядає мою бороду, вилизує її без кінця", - розказував він.

 
Шупетт - зірка моди та мільйонерка

Торік в одному з інтерв'ю Лагерфельд розказав, які розпорядження лишив відносно свого похорону.

"Не буде похорону. Я б радше помер! Я попросив, щоби мене кремували, хочу, щоби мій попіл розвіяли разом із попелом моєї матері... і Шупетт, якщо вона піде раніше за мене", - зазначив він.

Нагадаємо, причиною смерті "Кайзера Карла" називають онкологічне захворювання.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів