Ратаковскі знялася для глянцю в мереживі та з волохатими пахвами

9 серпня 2019, 12:06

Британська модель Емілі Ратаковскі написала для журналу Harper's Bazaar есе про те, як важливо, щоби в жінки було право робити, що хоче, і виглядати так, як вона сама того хоче.

Проілюструвала свій меседж красуня світлиною з неголеними пахвами. І, звісно, спричинила холівар у мережі.

Як написала Емілі, зазвичай вона зголює волосся на тілі, але іноді, навпаки, почувається сексуальнішою, коли воно відростає.

"Я почуваюся сильною, коли почуваюся собою, а іноді почуватися собою - це носити мініспідницю. Іноді - надягти величезне худі і спортивки. Іноді я почуваюся особливо сильною та вільною, коли не піддягаю ліфчика під майку. Це просто я, в цьому моменті", - поділилася модель.


 
Емілі у глянці епатувала неголеними пахвами

Емілі вважає неправильним те, що жінці доводиться відмовлятися від власної сексуальності - адже лише за такої умови суспільство сприйме її серйозно.

Наприклад, коли торік Ратаковскі заарештували під час участі в протестній акції в Вашингтоні, знайшлося чимало людей, що вказали їй на непристойне вбрання, невідповідне заходу.

"Дайте жінкам змогу бути тими, ким вони хочуть, бо вони можуть бути багатогранними. Якщо я обрала надягти майку без ліфчика, це теж має бути нормальним. Якщо я вирішую поголити пахви чи відростити волосся на них, це моє діло. Як на мене, волосся на тілі - це ще одна можливість жінкам висловити своє право на вибір - вибір, що базується на тім, як вони хочуть почуватися, і на їхніх асоціаціях із наявністю чи відсутністю волосся на тілі", - зазначила Емілі.

Підписники зірки у коментарях, як і слід було очікувати, поділилися на два табори. Одні дякують Ратаковскі за сміливість і за виклик, що вона кидає нав'язаним стандартам краси. Інші пишуть, що модель виглядає "огидно" і закликають жінок не слідувати її прикладу.

Нагадаємо, Емілі дуже любить зніматися оголеною і це також вважає феміністичним меседжем. Ратаковскі стала однією з зірок, які публічно виступили проти заборони абортів у частині американських штатів.

Фото з Instagram Ратаковскі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів