"За межею добра і зла": рідні Заворотнюк спростували чутки про погіршення стану актриси

11 жовтня 2019, 18:14

Рідні російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка буцімто бореться з онкологічним захворюванням, вирішили спростувати чутки про погіршення її стану.

У її Instagram-акаунті вони опублікували емоційне звернення, додавши скріни заголовків та фото папарацці, які намагаються пробратися до лікарні, де лежить зірка.

"Ми щиро вважаємо, що радістю важливо ділитися, а тяжкі ситуації кожен переживає по-своєму та має на це повне право. І це право необхідно поважати, воно - в пріоритеті перед будь-якою цікавістю та нетерпінням", - заявили рідні Заворотнюк.

Вони назвали неприпустимими дії журналістів, які намагаються прорватися до шпиталю, а заголовки про Анастасію - "за межею добра та зла".


 
Анастасія з чоловіком Петром Чернишовим та дітьми: Анною, Майклом та маленькою Мілою

"І ми офіційно заявляємо: ні, це неправда!!!", - наголосили близькі акторки.

Рідні Анастасії, котрі досі воліли утримуватися від коментарів щодо стану її здоров'я, прийняли рішення вести акаунт "проти брехні ЗМІ". Спочатку для цього було створено окремий Instagram, але його заблокували. Тепер спростування з'являтимуться в акаунті Заворотнюк та її дочки Анни.

Заяві родини Анастасії передувало повідомлення телеграм-каналу Mash про те, що 48-річна зірка перебуває в так званому стані сопору та постійно спить, пишуть "Дни.ру".

Сопор, який іще називають субкомою, це стан оціпеніння та пригнічення свідомості, при якому пацієнт перестає зважати на те, що відбувається довкола. Якщо за ним слідує кома, то хворий уже не в змозі з неї вийти, через брак ресурсів в організму.

Нагадаємо, днями Анастасію Заворотнюк буцімто перевезли однієї лікарні до іншої.

Фото з Instagram Заворотнюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів