"Бо буде молокозавод": 39-річна Семенович перед зачаттям зменшила груди

2 грудня 2019, 12:11

Російську співачку Анну Семенович багато років підозрювали в тому, що її пишні циці - це результат роботи хірургів, а зовсім не дарунок матінки-природи. Виявляється, 39-річна зірка справді лягала на операційний стіл. Але не збільшувала груди, а зменшувала.

Три роки тому за допомогою хірургічного втручання Семенович змінила дев'ятий розмір на п'ятий.

Про це артистка розказала в програмі Лєри Кудрявцевої "Секрет на миллион", пишуть StarHit та Lenta.ru.

 
Семенович заявила, що не збільшувала груди, а зменшувала

"Є такий діагноз - гігантомастія. Це груди шостого, восьмого, дев'ятого розмірів і далі. Гігантомастію ставлять, якщо кожна грудь важить 2,5 кілограма", - поділилася Аня.

Оперували Семенович у Сполучених Штатах. Як пояснила 39-річна артистка, вона дуже боялася, але пішла на цей крок, бо хоче незабаром стати мамою.

"Після пологів мені все одно доведеться вдатися до цієї операції, бо інакше в мене буде молокозавод, і я зможу прогодувати всю країну", - поміркувала артистка.

 
Аня збирається стати мамою

Зі слів Анни, нині в неї шостий розмір грудей. І нема гарантії, що її принади знову не збільшаться.

У Семенович є бойфренд, який знає її діагноз та підтримує зірку. Чоловік, із яким вони разом декілька місяців, прийняв Аню не як жадану кралечку з екрану, а як живу жінку з проблемами, страхами та переживаннями.

 
Нині в зірки шостий розмір грудей

Співачка зізналася, що почувалася "глибоко нещасною", коли люди ставили їй недоречні запитання про її груди, ображали її. Звернувшись до глядачів, артистка закликала ніколи не сміятися над фізичними особливостями інших людей.

"Подумайте, наскільки боляче ви робите цій людині, як на неї це може вплинути", - наголосила вона.

 

Нагадаємо, Семенович не заперечує того факту, що видатні груди - це її "годувальниці". Співачка не впевнена щодо того, хто має більшу популярність: вона чи її бюст.

Фото з Instagram Семенович

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів