Спірз відмовляється співати, доки її не випустять з-під опіки батька?

13 березня 2020, 17:10

Останній альбом американської співачки Брітні Спірз, "Glory" вийшов у 2016-му році, і відтоді артистка не квапиться радувати шанувальників новою музикою. Як виявилося, на знак протесту.

Брітні більше не співатиме, доки лишається під опікою батька, Джеймі Спірза. Про це розказало джерело, наближене до співачки, пише US Magazine.

"Брітні дала зрозуміти, що не бажає більше працювати, бо не хоче залишатися під опікою... Брітні обурена, що її батько отримує щомісячну платню, близько 10 тисяч доларів за свої послуги наглядача за її фінансами", - пояснив інформатор.

 
Брітні Спірз більше не хоче співати "у клітці"?

Про те, що Спірз може назавжди покинути музику, сказав нещодавно її 13-річний син Джейден, спілкуючись із підписниками в Instagram. Також хлопчик обізвав діда "великим х*йлом", але зізнався, що не знає, чи контролює Джеймі маму.

Нагадаємо, восени був скандал, коли батько Спірз буцімто підняв руку на старшого сина співачки, Шона Престона. Але поліції забракло доказів.

Раніше Брітні та її мама Лінн заявляли, що батько проти волі відрядив зірку до психіатричного закладу.

Як відомо, під опікою Джеймі Бріт перебуває аж із 2008-го року. Він контролює не лише фінанси дочки, а й її особисте життя. Щоправда, коли торік у батька артистки виникли проблеми зі здоровям, він тимчасово передав "віжки" менеджерці Брітні.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів