Госпіталізований співак Ігор Ніколаєв оприлюднив свій результат тесту на коронавірус

30 березня 2020, 14:46

Радянського та російського співака Ігоря Ніколаєва днями госпіталізували до підмосковної лікарні з підозрою на коронавірус. У 60-річного артиста пневмонія, але, на щастя, не викликана COVID-19.

Як зміг повідомити у Instagram сам Ніколаєв, йому зробили вже два тести на коронавірус, і обидва негативні.

 
В Ігоря Ніколаєва підозрювали коронавірус

Фото та подяку лікарям і шанувальникам співак розмістив у Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Это второй тест! Первый был также отрицательным! И вот: Долгожданный результат: COVID-19 «ОТРИЦАТЕЛЬНО»!💥💥💥 Я очень благодарен своим друзьям и коллегам за искреннее беспокойство и слова поддержки! Спасибо всем, кто верил в положительный исход и был тактичным и доброжелательным! Спасибо прекрасному коллективу Коммунарки за профессионализм, оптимизм и неравнодушие! Спасибо семье за Любовь, Веру и Надежду на лучшее!❤️#игорьниколаев #коронавирус #коммунарка

Публикация от Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) 29 Мар 2020 в 10:29 PDT

Як пише Lenta.ru, ексчоловік Наташі Корольової потрапив до лікарні 26-го березня і перебував у стані середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, в цьому самому медзакладі, відведеному для пацієнтів із підозрою на коронавірус або з коронавірусом, лежить і 78-річний співак Лев Лещенко. В нього теж пневмонія та підтверджено COVID-19.

Щоправда, як повідомив "РИА Новости" друг Лещенка Володимир Винокур, артистові вже ліпше, його перевели з реанімації до звичайної палати. Про це пише Rg.ru.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів