"Жити, не виправдовуючись": краля плюссайз Холлідей знялася в купальнику. ВІДЕО

9 липня 2020, 16:03

Американська модель плюссайз Тесс Холлідей, яка з нагоди свого дня народження попозувала в купальнику зі стрінгами, зізналася, що надягла таке вперше у житті. Та дуже собі сподобалася.

35-річна красуня показала в Instagram бекстейдж-відео тієї фотозйомки та поміркувала про те, як треба жити, не озираючись на чужі оцінки.

"Є стільки сили в тому, щоби жити, не виправдовуючись", - зазначила Тесс.

"За останні десять років сотні незнайомців щодня говорили мені, яке "огидне" моє тіло. Чи іноді мене це зачіпало? Атож. Чи погладшала я останнім часом? Ага. Але я ніколи не дозволяла цим людям красти мою радість або не давати мені жити моїм життям та насолоджуватися кожною миттю, в якому розмірі я би не була", - поділилася модель.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от T E S S H🍒L L I D A Y (@tessholliday) 8 Июл 2020 в 9:30 PDT

Зі слів Холлідей, її кар'єра й почалася з того, що вона не бачила, щоби в світі моди були представлені такі жінки як вона. Тепер же вона спостерігає дедалі більше людей, які процвітають у ще пишніших тілах, і радіє, що і її заслуга в цьому є.

"Тож, якщо ви бачите це, знайте, вам це вдалося, бо ви до біса класні, і ніхто не може відібрати у вас ваше сяйво!", - написала Тесс.

Нагадаємо, як раніше пояснювала Холлідей, бодіпозитив - це не пропаганда ожиріння, а заклик людей бути щасливими в тому тілі, яке вони мають. Адже бути нещасними - "марнотратство".

Тесс наголошує, що слідкує за своїм здоров'ям, регулярно проходить медобстеження та займається спортом. А ще - щодня отримує побажання схуднути або вмерти від небайдужих "доброзичливців".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів