Спізнився на 20 років: Джим Керрі зізнався, хто з відомих актрис був "коханням його життя"

15 липня 2020, 16:04

Американський актор Джим Керрі двічі одружувався офіційно та крутив чимало романів, але зараз, у 58 він шкодує про втрату однієї-єдиної жінки. Виявляється, найбільшим коханням зірки "Маски" була акторка Рене Зеллвегер.

Таке зізнання Джим зробив у своїй автобіографічній книзі та в радіоінтерв'ю Говардові Стерну. Він назвав акторку "коханням свого життя".

Про це пише The Daily Mail.

 
Рене Зеллвегер була "коханням життя" Джима Керрі
фото з twitter керрі

У Керрі з Зеллвегер був роман наприкінці 1990-х. Вони навіть були заручені, але розійшлися в 2000-му, так і не дійшовши до вівтаря.

"Це правда, і вона для мене була особливою, дуже особливою. Я вважаю, вона прекрасна", - поділився Джим.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) 29 Июн 2020 в 1:56 PDT

Як відомо, обидва шлюби Керрі - з офіціанткою Меліссою Вомер у 1980-х та актрисою Лорен Холлі в 1990-х - закінчилися розлученням. Від першого актор має доньку Джейн Ерін Керрі.

Нагадаємо, кілька років тому колишня подруга Джима вчинила самогубство. Її родина винуватила в трагедії актора і тягала його по судах.

Особисте життя Зеллвегер теж складалося не надто вдало. Її єдиний шлюб, із кантрівиконавцем Кенні Чесні протримався лише кілька місяців. Не склалося в неї і з Бредлі Купером, а торік вона розірвала стосунки з музикантом Дойлом Бремхоллом ІІ, котрого, подейкували, оскароносна зірка утримувала фінансово.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів