Єфремов у суді визнав свою провину

3 вересня 2020, 10:52

Російський актор Михайло Єфремов, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП в стані алкогольного сп'яніння, визнав свою провину в суді.

Про це повідомляє Telegram-канал 360tv.ru.

"У мене заява. Визнаю свою провину", - сказав Єфремов під час засідання.

 
Михайло Єфремов у суді заявив, що винен
фото з instagram

Нагадаємо, з початку червня, коли сталася трагедія, актор кілька разів змінював свою позицію. Спершу визнавши провину та публічно покаявшись перед рідними загиблого, Михайло став наполягати, що не був винуватцем аварії.

Іще 31-го серпня він заявив про це судові, пише "ТАСС".

"Знаєте, коли похмілля, стан нервовий такий. Потім, коли з кожної праски тобі говорять, що ти винен, починаєш вірити. Відео з місця ДТП показали, де я кажу, що був за кермом - воно змонтоване, це говорить професійний звукорежисер, моя дружина. По губах можна прочитати, що я говорю протилежне. Я не винен у ДТП", - наголосив 56-річний актор.

"Моя провина, безумовно, є. Винен у пияцтві, але всю провину за Жовтневу революцію та Велику Вітчизняну війну я на себе не братиму", - додав він.

3-го вересня прокурор попрохав суддю засудити Єфремова до 11 років колонії загального режиму та заборонити йому керувати автомобілем на 3 роки, повідомляє Meduza.

Також державний обвинувач просить стягти з актора 500 тисяч рублів (приблизно 185 тисяч гривень) на користь старшого сина загиблого водія, а також задовольнити цивільний позов удови, молодшого сина та брата загиблого. Вони вимагають із Єфремова 1 рубль.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Став відомий рівень алкоголю в крові Єфремова на момент аварії - ЗМІ

Адвокат Єфремова розповів про стан актора після інсульту

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів