Рюкзак Kite – комфортний та стильний

PROMOTED
16 листопада 2020, 15:45

Шукаєте ідеальний рюкзак? Вам потрібен Kite

 

Чому з одним рюкзаком ви будете швидко втомлюватися, а з іншим насолоджуватися свободою і легкістю? Все залежить від конструкції та якості виробу.

Ззовні аксесуари можуть бути схожими, але служити по різному.

Кожному знайома ситуація, коли купуєш перший ліпший товар, а через декілька днів у нього вже відстрибує "собачка" з блискавки. Рюкзак Kite змінить ваше уявлення про якість та довговічність аксесуарів.

Kite – це коли купуєш новий наплічник, тому що старий встиг набриднути за декілька років, а не тому, що він втратив свої властивості.

Німецькі рюкзаки Kite створені для того, щоб ви могли підтримувати активний ритм життя, не відчуваючи скутість. Моделі з посиленою анатомічною спинкою та м’якими широкими лямками лагідно обіймають за плечі, правильно та рівномірно розподіляючи вагу.

Дизайн на будь-який смак

Вам подобаються яскраві строкаті моделі, а вашому чоловікові – стримані та сіренькі? Ви можете сміливо вирушати за рюкзаками вдвох! Бо у Kite знайдете рюкзак і собі, і коханому, і дворічному похресникові.

Для офісу, міських прогулянок та відрядження; під кросівки та туфлі; компактні та місткі.

- Суворий мінімалізм ділового стилю – в бізнес-моделях Kite. Монохромне забарвлення у сірому та чорному варіантах. Чіткі лінії та скромне оздоблення: в них нема жодної зайвої деталі, яка б порушила баланс стриманості. Такий рюкзак можна вдягнути навіть з брючним костюмом та smart-casual образом.

 

- Жіночні рюкзаки Kite пронизані романтикою та шармом. Підкреслять вашу чарівність та дозволять завжди мати при собі косметичку чи ланчбокс з корисним перекусом. З ними можна крокувати на побачення чи на прогулянку. Вони чудово пасуватимуть до сукні та повсякденного луку з улюбленими джинсами.

- Яскраві молодіжні рюкзаки. Підлітки особливо уважно ставляться до свого стилю. Вони завжди на крок вперед знають тренди стріт-стайлу; транслюють світові власну індивідуальність за допомогою одягу та аксесуарів. Молодіжна лінійка Kite Cityпоєднання актуальних тенденцій дизайну та зручного функціоналу.

Спортивні рюкзаки Kite – перфект для пробіжок, пікніків та спортзалу. Вони легкі та надійні, зручні та стильні.

Продумана організація простору

У Kite немає жодної моделі без зручних кишеньок. Вбудовані органайзери для дріб’язку, відділення для гаджетів; потайні, зовнішні та внутрішні кишені…

Кріплення для скейтборду, відділення для взуття, виходи для навушників: Kite піклується про ваш комфорт та порядок в рюкзаку.

Рюкзаки для будь-якого віку

Легесенькі рюкзачки для малят від 2 років, ортопедичні шкільні ранці та моделі для дорослих: кожний товар створюється з урахуванням вікових особливостей та потреб.

 

Канцелярія Kite

А ви знали, що Kite – це не тільки якісні рюкзаки? Бренд також виготовляє оригінальну канцелярію: від ручок і зошитів до широкого асортименту дитячих товарів для творчості. Термоси, ланчбокси, пляшки для води, сумки для взуття та навіть парасольки: Kite може повністю зібрати дитину до школи, а дорослого – в офіс.

Kite – першокласні рюкзаки та канцелярія!

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів