"Схрестила пальці": 46-річна Бекхем написала смішного листа собі у майбутнє

12 січня 2021, 12:46

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем кілька років тому написала листа до себе в минуле, і ті її поради, зокрема не збільшувати груди, опублікував British Vogue. За мотивами того послання Вікі вирішила скласти нове, цього разу в майбутнє.

Вона так само зробила це за допомогою глянцю.

 
Для публікації глянець використав архівне фото Вікторії. Це 2018-й рік
фото з instagram бекхем

"Люба майбутня Вікторіє. Кілька років тому ти написала листа собі 18-річній. Оскільки настав новий рік, мені захотілося знайти час, щоби поміркувати та написати листа собі старшій та  **схрестила пальці** мудрішій", - цитує Бекхем британський Vogue.

Вікторія зізналася, що їй дуже цікаво, яка пристрасть - музика, мода, краса - її захоплюватиме в майбутньому. А ще - чи існуватимуть тоді телефони.

 

"Говорячи про красу, пригадуєш, яким правилам ти слідувала під час локдауну? Ти кажеш "та пішло воно", надягаєш прекрасне плаття і малюєш собі смокі-айз. Тобі завжди подобалося дивувати людей - особливо Девіда. Зберігати трохи загадковості завжди корисно після майже 22 років шлюбу. (Яку річницю ви святкуєте зараз?), - запитала вона.

Бекхем припустила, що в неї майбутньої вже побільшало мімічних зморшок. Але що шкіра вдячна їй за використання SPF і догляд, якому вона приділяє багато уваги зараз.

"Будь ласка, скажи, що ти досі носиш підбори", - додала Вікі в постскриптумі.

Нагадаємо, Бекхем не вважає себе вродливою жінкою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів