"Це нечемно": 7-річна донька Фреймут пояснила, чого не можна робити з гарячою стравою

30 липня, 15:30

Донька Фреймут пояснила, як правильно різати м'ясо

Колишня телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут ділиться досвідом не лише зі своєю аудиторією, а, перш за все, з дітьми.

Однак цього разу, користуючись нагодою, етикету за столом повчила не Ольга, а її 7-річна донька Євдокія.

"Якщо їжа занадто гаряча, не слід різати її на маленькі шматки. Це нечемно", - пояснила дівчинка.

Цікаво, чи дотримується правил етикету Євдокія, коли поряд немає мами з камерою?

За правилами кулінарного етикету, від цілого шматка, який лежить на таріл­ці, ножем, притримуючи шматок видел­кою, відрізають невеликі шматки і за допо­могою виделки кладуть їх до рота. Розрізати все м'ясо на шматки не рекомендується.

Поки дівчина повчала мамину аудиторію, з її тарілки елегантно випав маленький шматок їжі:)

До речі, Євдокія спілкується англійською.

Як відомо, Фреймут змалечку прищеплює гарні манери своїм трьом дітям - Златі, Валерію та Євдокії. Раніше вона влаштовувала для них перевірку з етикету чаювання.

IDEALMEDIA