Олену Вінницьку пограбували

11 грудня 2007, 16:32

Тамагочі повертаються. Нещодавно у Альони Вінницької з`явився електронний собака AIBO. Його співачці доставили прямо з Японії друзі. Тепер у котів Вінницької Пяткі й Буліка був з‘явився друг.

"Мої коти, звичайно, були б не в захваті від живого приятеля, що має певні проблеми у взаєморозумінні з котами. А ось електронна інтелектуалка Aibo, думаю, стала б мені і їм справжнім товаришем... Та й мене не відпускала ностальгія по моєму собаці дитинства Діну", - зізналася УНІНАНу Вінницька.

Однак вже у неділю, 9 грудня, улюбленця співачки не стало. Коли ввечері Олена з чоловіком заїхали у заміський ресторан повечеряти, їх пограбували.

З машини зірки зникли гроші, сумка, особисті речі і "собачка" Олени.

"Так складно і боляче втрачати, те, що для тебе дійсно важливе і дороге серцю. Я дуже сподіваюся, що мені повернуть Діна", - плачеться співачка.

Aibo (з англ. Artificial Intelligence RoBOt) - собака-робот, розроблена Sony. Він вміє ходити, "бачити" оточуючі його предмети за допомогою відеокамери і інфрачервоних датчиків відстані, розпізнавати команди та обличчя.

За ствердженням розробників, ця електронна іграшка на півтори тисячі доларів володіє шістьма відчуттями: щастя, сум, страх, антипатія, здивування і гнів.

Фото піар-служби Олени Вінницької

IDEALMEDIA