Гайтана підняла питання батьків і дітей

28 серпня 2008, 14:23

Гайтана презентувала відеокліп на свою нову пісню "Тепло слів". Пісня і кліп звертають увагу на проблему браку спілкування між батьками та дітьми, пише "Starlife".

26-го серпня на презентації співачка зізналася, що нова пісня ґрунтується на її власному досвіді. У дитинстві Гайтані так само не вистачало батьківської уваги.

Вона з сумом згадує часті від'їзди батька і як нетерпляче вона чекала на його повернення, сумувала за ним, як їй хотілося, щоб батьки приділяли їй більше уваги.

 

Саме про такі дитячі емоції і переживання розповідає пісня "Тепло слів", написана від імені дитини, яка звертається до своїх батьків.

"Спілкуйтеся більше зі своїми дітьми!" - закликає Гайтана.

Зйомки кліпу проходили на літній естраді в Маріїнському парку в Києві і тривали цілий день. Режисером відео став Євген Митрофанов.

 

У зйомках відеокліпу на пісню "Тепло слів" брали участь діти - 20 хлопчиків і дівчат. Гайтана, за її зізнанням, просто у захваті від роботи з дітьми. А наступного року вона планує випустити цілий диск із піснями, у записі яких візьмуть участь діти.

Крім того, пісню "Тепло слів" незабаром вживу почує вся Україна, тому що вона стане частиною всеукраїнського гастрольного туру Гайтани.

Фото "Starlife"

IDEALMEDIA