Кіркоров робить золоту квартиру

7 листопада 2008, 17:36

Російського Філіпа Кіркорова жодна криза не візьме. Народний артист України обставить свою нову квартиру у Болгарії на 1 000 000 євро, пише "Комсомольська правда".

Доки усі метушаться, не знаючи, куди вкласти заощадження, Бедросович замовив розкішні меблі у знаменитого дизайнера Phillipp Plein.

"Якщо усе вийде, як ми задумали, то наступний свій день народження я відзначу в Болгарії у своїй новій квартирі. Спробую поєднати своє особисте свято з новосіллям", - каже він.

Нові меблі, як видно з фото, схожі ледь не на  золоті.

"Дивани не золоті. Це дизайн під золото. І ці меблі я отримую за привілейованою ціною, оскільки у мене ексклюзивний контракт на співробітництво з Плейном", - пояснює таку дорогу покупку екс-чоловік Пугачової.

 

Та й взагалі Кіркоров заробляє непогано. Колись, пише видання, він брав за замовний концерт від 50-70 тисяч доларів, а тепер підняв ціну до 100 тисяч умовних одиниць. За чутками, за три місяці співак намолотив близько 5 мільйонів доларів.

"Більше за всіх зараз замовляють Кіркорова. Його дуже люблять дружини олігархів", - розповіли газеті організатори корпоративів. Тож, де на шмат хліба та "золоті" мебіл заробити, у Філіпа поки є.

 

А економити, як розповів сам співак, у нього не виходить. Велика частина зароблених коштів йде на зйомки дорогих кліпів та шоу.

Також розповів Бедросович, що його будівельний бізнес у Болгарії не постраждав.

"Не постраждав. Мій готельний комплекс "Емеральд" вже розпроданий рік тому. Саме там у мене квартира. Новий бізнес зараз починати безглуздо. Але кризи приходять та ідуть", - каже він і додає: "Може, ми потім ще щось побудуємо".

Фото "Комсомольської правди"

IDEALMEDIA