Суд заборонив Мадонні всиновлювати африканську дівчинку

3 квітня 2009, 17:08

Те, що співачка Мадонна не є жителькою Малаві, перешкодило їй всиновити другу дитину з цієї африканської країни, повідомляє "People".

Це, як пише видання, повідомили у п‘ятницю агентству "Associated Press" суддя та адвокат, які були присутні під час судового слухання та винесення рішення суду. Обоє вони побажали лишитися анонімними.

Зазвичай для майбутніх всиновлював висувається вимога - від 18 до 24 місяців проживати на території Малаві. Проте 50-річна Мадонна, нагадаємо, має будинки лише у Нью-Йорку та Лондоні.

Нагадаємо, у співачки вже є один малазійський син Девід Банда. Цього хлопчика, якому зараз 3 роки, зірка всиновила у 2008-му році. Проте і тоді надання прав про опіку іноземній громадянці викликало полеміку. Бо для Мадонни, насправді, зробили виняток - у зв‘язку із її виключним зоряним статусом.

Мадонні дали всиновити лише хлопчика (ліворуч), а дівчинку Мерсі (праворуч) не дали 

Мати-одиначка, Мадонна планувала прийняти у свою сім‘ю 3,5-річну дівчинку Мерсі Джеймс. Мадонна вперше зустрілася із цією дитиною у дитбудинку у 2006-му році.

Нагадаємо, у зірки є двоє рідних дітей - 12-річна дочка Лурдес та 8-річний син Рокко.

Наразі не повідомляється, чи Мадонна висловила бажання опротестувати винесене судом рішення. Додається лишень, що Мадонна не була присутня на слуханні.

Фото "People"

IDEALMEDIA