Кайлі Міноуг виходить заміж?

29 травня 2009, 11:49
Австралійська співачка Кайлі Міноуг планує піти під вінець. Обранцем зірки став іспанський манекенник Андрес Веленкосо Сегуру.

Про майбутнє весілля пари повідомляє "The Insider" з посиланням на джерело наближено до співачки.

"Андрес сказав Кайлі, що хотів би прокидатися поруч з нею кожного дня протягом всього життя, і запропонував вийти заміж", - розповів друг пари.

Міноуг та Сегуру познайомилися минулого року на вечірці у Парижі. А цього року на Каннському фестивалі поп-зірка зізналася журналістам:

"З ним я стала абсолютно щасливою жінкою. Він надзвичайний, турботливий, ніжний, романтичній і кохає. Я не знаю, що очікує на нас попереду, але ми точно не хочемо розлучатися".

Кайлі Міноунг вперше вийде заміж?

До речі, стосунки 41-річної Кайлі з Андресом стали першими після того, як у 2007-му році вона порвала з колишнім нареченим - французьким актором Олів'є Мартінезом.

Всього ж стосунки Міноуг та екс-коханого тривали чотири роки. Ще у 2005-му пара планувала одружитися. Однак тоді на заваді церемонії став страшний діагноз співачки - рак грудей.

Під час лікування Мартінез був поруч з коханою. Та щойно Міноуг видужала і відправилася у світове турне, з'явилися чутки про зради Олів'є.

Тоді зіркова пара прийняла рішення припинити свої стосунки. Та незважаючи на все, Кайлі та Олів'є вдалося зберегти дружні стосунки.

Фото "The Insider"

IDEALMEDIA