Бейонсе обійшла Брітні Спірз

14 вересня 2009, 14:18

У неділю в концертному залі Radio City Music Hall в Нью-Йорку пройшла урочиста церемонія вручення премій MTV Video Music Awards, пише "Lenta.ru".

Організатори церемонії вирішили цього року присвятити її покійному королю поп-музики Майклу Джексону. Тож, першими на сцену вийшли Мадонна та Джанет Джексон та віддали шану співакові.

Що ж стосується номінантів на премію MTV Video Music Awards, то головними лауреатами стали одразу дві співачки Бейонсе Ноулз та Lady GaGa.

Обидві артистки номінувалася у дев'ятьох категоріях, але кожна отримала по три статуетки.

Так, Бейонсе та її кліп "Single Ladies" переміг у таких категоріях: "Краща хореографія", "Кращий монтаж" та у найпрестижнішій номінації - "Відео року".

Найближча конкурентка Бейонсе - епатажна Lady GaGa - обійшла всіх у таких категоріях, як "Найкращий молодий виконавець", "Краща робота художника" та "Кращі спецефекти".

Бейонсе та Lady GaGa

А от співачка Брітні Спірз поїхала додому лише з однією нагородою за "Найкраще поп-відео", хоча номінувалася у 7 категоріях.

У номінації "Найкраще хіп-хоп відео" переміг Емінем з кліпом "We Made You". "Найкращим рок-відео" став кліп "21 Guns" гурту "Green Das". Останні також забрали статуетки за "Найкращу операторську роботу" та "Кращу режисуру".

"Найкращим жіночим відео" було визнаного роботу Тейлор Свіфт "You Belong With Me", а

"Найкращим чоловічим відео" - T.I. за участю Ріанни "Live Your Life".

А у номінації "Прорив відео" перемогли Метт і Кім з кліпом "Lessons Learned".

Фото "Reuters" та "АР"

IDEALMEDIA