Гоша Куценко може залишитися без майна, але з коханою

13 листопада 2009, 10:02
Російський актор Гоша Куценко ризикує залишитися без будинку та усього свого майна. Виявляється, артист не виплачує іпотеку на оформлений на нього будинок, повідомляє "Комсомольская правда".

За словами матері Гоші, син дав роки тому взяв у банка кредит на будинок. А на прохання свого друга, якому в кредиті відмовили, Куценко поручився і за другий будинок по сусідству.

Актор свій кредит виплачував вчасно протягом останніх двох років. А от друг перестав повертати гроші банку вже через кілька місяців після видачі кредиту. Щоправда, Гоша про це дізнався лише зараз.

"Їхні шляхи розійшлися, останні роки вони мало спілкувалися. Банк отримував і перераховував суму на два будинки рівномірно, адже за документами Гоша брав кредит на два будинки", - пояснила мама артиста.

Звісно, щойно Куценко дізнався про заборгованість друга, то зв'язався з ним. Однак останній заявив, що йому немає чим платити, але від будинку він відмовлятися не збирається.

У результаті акторові довелося звернутися за допомогою до юристів. Наразі банк дав два тижні, щоб друг Гоші прийняв рішення - погасити заборгованість по кредиту, чи відмовитися від будинку.

Куценко з коханою Іриною

"Якщо друг не виплатить свою частину, банк розділить два рахунки і, можливо, забере другий будинок. Виходить, ті гроші, які Гоша виплачував у минулому році на рахунок "чужого" будинку, йому повернути не зможуть", - розповіла мати актора.

Жінка додала, що банк може піти на зустрів лише у тому випадку, якщо Куценко подасть до суду на друга. Однак Гоша не хоче цього робити.

Таким чином, через свого друга артист може втратити не лише будинок, а й інше майно - дві машини та однокімнатну квартиру.

Якщо з фінансами у Куценка проблеми, то в особистому житті, схоже, настала біла смуга.

Нагадаємо, у лютому цього року актор розійшовся зі своєю нареченою - фотомоделлю Іриною Скрініченко, з якою жив п'ять років.

Та подейкують, що нині парочка знову зійшлася. Мовляв, Гоша і Ірина вирішили спробувати все з чистого аркуша. Однак поки що закохані намагаються не надто афішувати свої стосунки.

"Ми поки самі не знаємо, разом ми чи ні. Важко сказати. Подивимося", - прокоментувала інформацію Ірина.

Фото "Сегодня"

IDEALMEDIA