Брітні Спірз через свої дивацтва втратила коханого

28 січня 2010, 12:58
Співачку Брітні Спірз покинув її бойфренд Джейсон Тревік. Подейкують, що хлопець не витримав дивної поведінки артистки, пише "Showbiz Spy".

"Брітні проходить через маніакальну стадію, коли її поведінка не контрольована. Брітні може бути дуже збудливою", - розповіло журналу "Now" джерело, наближене до Спірз.

"Відомо, що вона може стрибнути на стіл і почати танцювати. І, здається, вона більш за все любить описувати найінтимніші подробиці свого сексуального життя людям, з якими вона щойно познайомилися", - додає джерело.

Тож, скоріш за все Тревік, якому Брітні нещодавно зробила пропозицію, просто не зміг звикнути до витівок коханої. До того ж, співачка буквально стежила за хлопцем.

 

"Вона дуже ревнива і не могла терпіти, коли Джейсон говорити або навіть дивився на інших дівчат. Вона часто перевіряла його електронну пошту і вимагала показати телефон, щоб подивитися, хто йому телефонує", - згадує знайомий Брітні.

Окрім цього джерело розповіло, що Спірз весь час здається, що хтось ховається в кущах біля її будинку. Тож останнім часом артистка часто не спить ночами.

"Ніхто не хоче, щоб вона (Брітні) повернулася у свої не найкращі часи. Але, здається, це неминуче", - зауважило джерело.

Нагадаємо, два роки тому у Брітні Спірз був нервовий зрив. Співачку навіть запроторили до психіатричної лікарні, щоб вберегти від самої себе.

Фото "АР"

IDEALMEDIA