"АВВА" знов збереться разом?

26 березня 2010, 18:33

У шанувальників гурту "АВВА" з'явився шанс знову побачити своїх кумирів разом.

Раніше музиканти відкидали будь-яку можливість об'єднання та якось навіть відмовились від пропозиції у мільярд доларів. Проте тепер чоловіча половина гурту зовсім не проти поспівати разом.

Про це солісти "АВВА" Бенні Андерсон та Бьорн Ульвеус зізналися під час інтерв'ю "Times Online".

На запитання, чи не хотіла б "АВВА" виступити, можливо, з оркестром, екс-учасник гурту Бенні Андерсон несподівано відповів:

"Так, чому б ні?...Власне, це непогана ідея".

"Я не знаю, чи дівчата досі співають. Я знаю, що Фріда (Анні-Фрід Люнгстад) була у студії", - додав Андерсон.

"Ми могли б заспівати "The Way Old Folks Do", - припустив Бьорн Ульвеус.

 

Цікаво, що лише два роки тому той же Ульвеус сказав:

"Ми ніколи більше не вийдемо на сцену. У нас немає приводу для воз'єднання. Справа не в грошах, нам хочеться, аби люди пам'ятали нас такими, якими ми були - молодими, сповненими сил, енергії та амбіцій".

Андерсон колись теж висміював ідею воскресіння гурту.

"Нам потрібна вагома причина для об'єднання, наразі я такої не бачу. Ми ніколи не повернемо старі часи. Краще нехай мене згадують таким, яким я був 30 років тому", - казав співак.

У 2000-му році учасники колективу не погодилися на 100-денне турне навіть за 1 мільярд доларів.

"Це бюджет невеличкої країни, тож ми мали це обміркувати. Врешті-решт ми вирішили, що, якою б не була пропозиція, об'єднатися знову було б дурістю, було б надто безглуздо змінювати уявлення про нас у людей по всьому світі", - відказав тоді Ульвеус.

 

З часів розпаду гурту "АВВА" збиралася разом лише одного разу. У 2003-м вони заспівали з нагоди 50-річчя Горела Хансера, менеджера Ульвеуса та Андерсона, для 150 його гостей.

Водночас невідомо, як жіноча половина гурту ставиться до того, аби заспівати разом. Агнета Фельтског живе самітницею на шведському острові та заявляє, що ненавидить славу. Люнгстад вийшла заміж за німецького дворянина та стала принцесою.

А цього року в Лондоні відкрився атракціон "Abba World". Його відвідувачі платять близько 30 доларів, аби подивитися на костюми, у яких Бенні Андерсон, Бьорн Ульвеус, Агнета Фельтског та Анні-Фрід Люнгстад одержали перемогу на "Євробаченні" у 1974-му році.

На атракціоні можна також приміряти сріблясте вбрання парашутиста, поспівати та потанцювати із голограмами гурту.

Нагадаємо, гурт "АВВА" розпався у 1982-м році.

Фото "Access Hollywood" та "This Day in Rock"

IDEALMEDIA