Доньку Олексія Паніна оголосили у розшук

11 серпня 2010, 11:33
Доньку російського актора Олексія Паніна оголосили у федеральний розшук. Причиною стало те, що зірка "Піжмурок" не хоче віддавати дитину матері, пише "Комсомольская правда".

Вже більше року проти Паніна веде боротьбу його колишні цивільна дружина Юлія Юдінцева.

Після народження доньки Ані стосунки у пари зіпсувалися. Розійшовшись, Олексій та Юлі почали ділити свою маленьку дитину.

Спочатку екс-кохані викрадали одне в одного доньку, влаштовували перегони з міліцією, поки нарешті не звернулися до суду, щоб там встановили, з ким же маж жити Аня.

Судовий процес тягнувся більше року. Панін запевняв суддів, що його колишня цивільна дружина зловживає алкоголем, тому дитину довіряти жінці не можна.

Юдінцева ж просила повну опіку над донькою. Мовляв, нехай Аня живе з нею, а батько приходить у будь-який час.

У результаті суд виніс рішення на користь матерів. Однак Паніну це не сподобалося і він відмовився передавати доньку Юлі.

"Я й знати нічого не хочу - донька житиме зі мною! Анічці добре в мене, і моя мама допомагає мені виховувати доньку", - заявляв актор.

"А колишня дружина просто хоче від мене гроші, квартиру і все інше. Просто переслідує свої корисливі цілі, і все. Коли вона пила горілку, то чомусь не думала про нашу доньку. А тепер припекло відібрати її у мене", - обурювався Олексій.

Панін та Юдінцева (праворуч) не можуть поділити доньку

Однак закон є закон. І 31-го травня Панін та його адвокати отримали судову постанову, відповідно до якої актор мав протягом п'яти днів передати дитину матері. Але Олексій проігнорував постанову.

"Панін зник у невідомому напрямку разом з дочкою. Судовим приставам не вдалося з'ясувати, де зараз перебуває актор і дівчинка", - розповів друг Юдінцевої.

Тож адвокат жінки направив скаргу, після чого судові пристави оголосили дитину Паніна у федеральний розшук.

"Моїй Анічці зараз два роки і дев'ять місяців. Ви уявіть собі, я не бачила свою доньку вже більше року! Це нестерпно. Олексій Панін її просто поцупив, як річ!", - заявила Юля.

За словами екс-коханої актора, Панін приховує дитину невідомо де.

Жінка вважає, що скоріш за все маленька Аня знаходиться зараза у Володимирській області, де в актора є будинок.

"У це село, де, як ми передбачаємо, Панін переховує Анічку, ми їздили двічі. Спочатку самі. Вдруге - з судовими приставами і міліцією. Але дівчинку нам так і не вдалося побачити, вони її сховали, дізнавшись про наш приїзд", - розповів друг Юлі.

Наразі жінка думає подати на Паніна до суду та домогтися того, щоб актора позбавили батьківських прав, чи хоча б частково обмежили його права.

Водночас у Паніна свій погляд на ситуацію. Мовляв, екс-кохана просто піариться на цьому всьому.

"Вона ж божевільна! Як я їй можу довірити дитину, якщо вона (Юля) лежала кілька місяців у божевільні?", - дивується актор.

"Донька живе зі мною. Ми не ховаємося і не переховуємося", - запевнив Олексій.

Фото "Комсомольской правды"

IDEALMEDIA