Х'ю Грант замислюється про евтаназію

2 вересня 2010, 13:04

До 50-річчя британського актора Х'ю Гранта лишилися лічені дні. Цей факт так його лякає, що актор навіть жартома говорить про евтаназію (практика припинення лікарем життя людини, яка страждає невиліковним захворюванням), яку буцімто запланував на свій день народження, 9-го  вересня.

"Я з жахом цього чекаю. Є таке місце у Швейцарії, називається "Dіgnitas" (клініка, у якій проводиться процедура евтаназії). Я збираюся поїхати до "Dіgnitas" на мій 50-й день народження - 50 - цього досить!", - запевнив актор.

Втім, напади паніки в зірки "Щоденника Бріджит Джонс" викликає не лише згадка про його вік, а й камери, повідомляє "The Showbiz Spy".

Грант не хоче виглядати старим

"Це не глядачі, я люблю глядачів. Поставте мене на сцені перед тисячею людей, і я почуватимуся дуже комфортно. Це камери. Мені вони не подобаються", - зізнався актор.

Втім, від радикального вирішення цієї проблеми Грант відмовився, бо це коштувало б йому його почуття гумору.

"Я завжди пробував робити усе що можу - трав'яні засоби, ліки. Біг - це єдине, що справді допомогло. Це заспокоїло мене, я більше не мав нападів паніки. Але, в той самий час, це знизило моє почуття гумору. Я дещо втратив свою гостроту. Врешті-решт, я припинив бігати", - розповів Грант.

Фото "АР"

IDEALMEDIA