Лохан шукає спонсора, аби зустріти Новий рік в клініці?

26 жовтня 2010, 11:08

За рішенням суду скандальна актриса Ліндсей Лохан мусить зустрічати Новий рік у реабілітаційному центрі.

Втім, подальше перебування у Центрі Бетті Форд влетить дівчині у копієчку - і таких коштів у неї наразі просто немає, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "Pop Eater".

"Ліндсей Лохан не в змозі заплатити за лікування. Три місяці в закладі коштуватимуть їй майже 50 тисяч доларів, яких у неї немає", - зазначає джерело.

"Ліндсей вдається підтримувати високий рівень життя завдяки щедротам інших, однак попросити безкоштовний одяг та вечерю в модних ресторанах - це одне, а просити про 50 тисяч доларів - зовсім інше", - каже інформатор.

 

Як стверджує джерело, спроба представників Лохан вигідно продати її перші інтерв'ю після виходу з реабілітаційного центру провалилася. Тож єдиною надією акторки лишається знайти якого-небудь спонсора.

Нагадаємо, 22-го жовтня суд вирішив, що Лохан має повернутися до лікувального закладу і пробути там щонайменше до 3-го січня. Наступне ж засідання у її справі призначено на 25-те лютого, пише "TMZ".

До цього часу Ліндсей також муситиме проходити тести на алкоголь та наркотики, від результату яких залежатиме, чи повернеться вона за ґрати.

Фото "Reuters"

IDEALMEDIA