Довгий на 30-річчя поведе до мами дівчину

1 листопада 2010, 13:35

Секретар Київради Олесь Довгий в понеділок - іменинник. 1-го листопада йому виповнюється 30 років.

Ювілей Лесик планує відсвяткувати у мами вдома, пише "Сегодня".

"За того ритму, у якому я живу зараз, я почуваюся, як автомобіль з відносно нещодавнім роком випуску і великим пробігом по бездоріжжю", - зазначив секретар Київради.

За столом у мами, за словами Довгого, зберуться друзі та родичі - сестра з чоловіком і племінником, куми, бабуся.

Швидше за все, буде і дівчина Довгого, нібито дочка одного з депутатів. З нею Олесь, за чутками, зустрічається більше року. Втім, сам Довгий не надто балакучий, коли мова заходить про особисте життя.

 Лесик Довгий у свої 30 скидається на 15-річного хлопчиська

Свого батька нунсівця Станіслава Довгого, Олесь планував відвідати до роботи, щоб поспілкуватися з ним і зі своїм меншим братом, якому не виповнилося і трьох років.

А от масштабних гулянок з нагоди ювілею, за словами Довгого, він влаштовувати не планує. Мовляв, він до днів народження ставиться досить спокійно.

Весь день, за словами Довгого, пройде, як зазвичай: вранці - традиційна пробіжка на кілька кілометрів і мінімум 1 кілометр у басейні.

А мріє Лесик про відпустку. До слова, як розповіли люди з оточення Довгого, наступного вікенду він збирається полетіти до Італії.

Правда, перед цим відсвяткує 30-річчя в одному з ресторанів. Як пише газета, серед запрошених будуть члени Кабміну, адміністрації президента, депутати Верховної Ради та Київради.

Фото прес-служби Олеся Довгого

IDEALMEDIA