Коханка Гібсона рвала на собі волосся, готуючись до свого вбивства?

16 листопада 2010, 21:11

Колишня коханка актора Мела Гібсона почала робити аудіозаписи його лементу, аби зібрати докази свого ймовірного вбивства.

Шокуючу заяву російська співачка Оксана Григор'єва зробила у розмові з відомим телеведучим Ларрі Флінтом.

Про це повідомляє "TMZ" із посиланням на власні джерела, пов'язані з телешоу.

"Я почала записувати близько одинадцятої, бо подумала, що не переживу цієї ночі", - поділилася із телеведучим Григор'єва.

"Я хотіла, аби, якщо я помру, моя мати змогла довести, хто це зробив", - зізналася вона.

Бурхливу поведінку Гібсона Оксана не пояснює дією алкоголю. Навпаки, як стверджує жінка, вона майже ніколи не бачила Мела напідпитку.

Григор'єва і Гібсон звинувачують одне одного у хворобі 

"Ось чому я повторюю на тих записах, "тобі потрібне лікування". Він потребує лікування заради нашої доньки", - запевнила Оксана.

Зі свого боку, Гібсон, схоже, натякає на те, що лікування потрібне якраз самій Оксані.

Як стверджує Гібсон, подряпини, які буцімто з'явилися на лиці колишньої після їхньої історичної сварки 6-го січня, вона заподіяла собі сама.

"Оксана емоційно нестабільна та страждає на тріхотілломанію, розлад контролю над імпульсами, що характеризується постійною потребою видирати, та видиранням кіс, вій, брів та іншого волосся на тілі", - йдеться у заяві актора, яку одержав ресурс.

"Протягом наших стосунків в Оксани часто з‘являлися подряпини та залисинки на боці голови, як результат її розладу (подряпини, в яких вона, схоже, зараз намагається звинуватити мене!)", - обурюється Гібсон.

Адвокат Григор'євої Ден Горовіц, коментуючи цю заяву, запевнив, що особисто він жодного разу не бачив, аби його клієнтка дряпала себе чи смикала себе за коси.

Фото "Reuters"

IDEALMEDIA