Куриленко привезе мамі вагітність?

14 грудня 2010, 11:38

Мати "дівчини агента 007", акторки Ольги Куриленко Марина Алябушева сподівається, що її донька скоро завагітніє та подарує їй онуків.

"Днями до України має приїхати Ольга. У неї закінчуються зйомки у режисера Теренса Малека. Я чекаю від неї гарних новин. Сподіваюся, що це буде новина про вагітність", сказала мати Куриленко "Gazeta.ua".

"Для мене немає значення хто народиться — хлопчик чи дівчинка. Я однаково буду любити обох. Можливо, тоді Ольга стане частіше приїжджати на Україну", - зітхає мати "дівчини Джеймса Бонда".

Зараз мати й дочка бачаться, за словами Алябушевої, вкрай рідко:

"З Парижа до Києва летіти усього три години. А на дорогу з Києва до Бердянська потрібно витратити півдня. Вона не може собі дозволити витрачати стільки часу".

Куриленко поки возить одяг, а варто вже й дитину

До слова, як розповіла пані Марина, дочка возить їй одяг з Європи.

"Це подарунок Ольги. Туфлі вона привезла мені з Лондона, а жакет — з Парижа. Я інколи прошу її привезти мені подарунки: фарби та пензлики. Я працюю вчителькою образотворчого мистецтва у Бердянській школі. А вона мені ще й модний одяг привозить", - похвалилася мати зірки.

Нагадаємо, 30-річна Ольга Куриленко зіграла дівчину Бонда у фільмі "Квант милосердя", а тепер знімається у головній ролі у стрічці про Чорнобиль "Земля забуття".

Фото "ТСН"

IDEALMEDIA