Вагітна Пінк знялася в кліпі про самогубство

21 січня 2011, 18:24

Співачка Пінк, яка носить під серцем свого первістка, зняла відео до свого синглу "Fu**kin' Perfect".

У кліпі йдеться про крадіжку, анорексію та спробу самогубства, пише "Contact Music".

"Я хочу, щоб мистецтво змушувало мене думати. Для цього воно має бісити мене або змушувати почуватися незручно", - прокоментувала нове відео Пінк на своєму веб-сайті.

Артистка має на меті привернути людську увагу до гострих проблем сучасного суспільства: несприйняття власної недосконалості, цькування людей, які відрізняються від загальноприйнятих стандартів краси. Усе це, на її думку, може призвести до фатальних наслідків, що ілюструють криваві патьоки на стінах в одній зі сцен кліпу.

"Різання та суїцид, два дуже різних симптоми тієї самої проблеми, заполоняють нас… Багато хто з нас бачив певних старлеток, які демонструють свіжі шрами десь на червоних доріжках, зазвичай саме перед тим, як повернутися до улюбленого центру реабілітації", - зазначила Пінк.

 

"Ми можемо обрати ігнорування проблеми і тому ігнорувати це відео, але це не змусить її (проблему) зникнути. Я не підтримую самогубство чи різання себе. Я підтримую дітей… Я хочу, аби вони знали: я розумію. Я була там. Я бачила їх. Іноді це все, що потрібно", - сказала вона.

Зйомки кліпу припали на період вагітності співачки, і сама вона з'являється в кадрі з круглим животиком.

"У мене всередині – життя, і я хочу, щоб вона чи він знав, я прийму його чи її відкрито та з любов'ю, з розкритими обіймами. Проте я підготую цього маленького карапуза до іноді жорстокого світу, а ще навчу це маля бачити усю його красу", - сказала Пінк.

Фото "АР"

IDEALMEDIA