Заступник Бенкендорфа сумує за часом, коли бомжував?

9 червня 2011, 10:46

Перший заступник гендиректора Національної телекомпанії України Валід Аруш згадав, як 20 років тому жив без даху над головою.

Щоправда, тусовщик "бомжував" не аби де, а на півдні Франції у Ніцці.

"Тут прожив найбідніші і найбагатші роки свого життя. На початку 90-х ми з братом тут бомжували. Два роки у 1993-94-му тинялися Ніццою, бо там жила подруга брата, яка саме в той час народила йому доньку. Ми з Омаром не мали ні грошей, ні даху. Їли хто чим поділиться і спали разом з нашим псом-сенбернаром на вулицях", - згадав Арфуш.

До слова, заступник гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа, з ностальгією згадує забідними часами:

"Чудово, насправді, коли є прямий зв'язок з містом: з бруківкою, з усіма звуками, з запахами. Коли тобі ніде спати і ніякі стіни тебе не захищають, то місто стає твоїм другом".

Валід Арфуш 20 років тому був бомжем 

За словами Валіда Арфуша, Ніцца - найгуманніше місто для бездомних, пише "Gazeta.ua".

"Бомжі, зазвичай, помирають взимку. Але ми були бомжі-модники і бомжували влітку. Коли спиш на вулиці в Ніцці, не доводиться просити хліба. Завжди траплялися незнайомці, які ділилися смачною полуничкою, свіжими сандвічами", - розповів він.

"Одного разу з братом заснули на вулиці, а вранці побачили, що спимо серед базару. Люди розклали свої пожитки і почали торгувати. Нас не те що не прогнали - навіть не розбудили. Прокинулись - нам хто фрукти пропонує, хто круасани. Прекрасно було", - додав Арфуш.

Подобається Арфушу і сама Ніцца: "Гори, море. Зараз найбільше люблю сидіти вранці в кав'ярні і пити каву. В Ніцці ніколи не працював, тільки жив. Це те, чого найбільше хочеться. Тепер мене туди тягне спрага за киснем. Без нього не можу потім нормально пережити рік".

Фото "Дусі"

IDEALMEDIA