Баллок утішає Клуні, бо той не схотів одружуватися?

24 червня 2011, 15:47

Подейкують, голлівудського актора Джорджа Клуні, який лишився без дівчини, одразу заходилася втішати його давня подруга – Сандра Баллок.

Переживши торік тяжкий розрив, акторка, як ніхто, розуміє його теперішній душевний стан і готова простягти руку допомоги.

Про це повідомляє "Daily Mirror".

"Вони дуже близькі й їй несила бачити, як Джордж страждає. Вони обоє пройшли крізь жорна стосунків. Вони готові прийти на допомогу одне одному", - каже джерело.

Причиною ж, із якої розбіглися Клуні та його подруга Елізабетта Каналіс, став її тиск на нього щодо заміжжя та дітей, повідомило джерело "The Sun".

 

Палка сварка розгорілася зненацька, лише за кілька годин після того, як пара, "наче голуб'ята", насолодилася романтичною вечерею.

"Тоді вона (Елізабетта) вилетіла з будинку й подалася до Мілану", - розповів інформатор.

Один із приятелів Каналіс, редактор журналу "Chi" Альфонсо Сіньоріні, який бачився з нею лише минулого тижня, запевняє, що тоді здавалося, в закоханих усе гаразд.

Доки Елізабетта була на зйомках, їй надійшло близько 60 повідомлень від Джорджа, а вона була щаслива, що вони з коханим незабаром побачаться й проведуть кілька днів разом, розповідає він.

Зі слів Сіньоріні, ці стосунки були непростими, а ініціатором розриву став саме Клуні, пише "US Magazine".

Фото AP

IDEALMEDIA