Генсек НАТО та прем’єр Естонії травмували кінцівки

14 листопада 2011, 17:20

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен зламав руку в результаті падіння з велосипеда. А прем’єр-міністр Естонії Андрус Ансіп пошкодив плече, катаючись на роликових лижах.

Інцидент з Расмуссеном стався поблизу Брюсселя у неділю, пише "BBC" із посиланням на прес-службу Північно-Атлантичного альянсу.

"Він почувається добре, однак протягом декількох днів його не буде на своєму робочому місці, він відпочиватиме", - зазначив офіційний представник НАТО Оані Лунгеску.

Андерс Фог Расмуссен впав з велосипеда 

До слова, на цьому тижні генсек мав відвідати Латвію, Естонію та Литву. Втім, через травму візит доведеться перенести.

Так само під час спорту зазнав травми і прем'єр–міністр Естонії, повідомляє "Интерфакс".

Андрус Ансіп травмував плече, коли катався на роликових лижах. Тож тепер йому шість тижнів доведеться уникати навантаження на пошкоджену руку.

Андрус Ансіп пошкодив плече 

Інцидент стався у понеділок 4-го листопада перед відльотом до В'єтнаму. Прем'єр-міністр здійснював забіг на роликових лижах в класичному стилі в парку Ліллепі.

"На невеликій швидкості прем'єр наїхав на купку щебеню, погано помітну через опале листя, впав і вдарився плечем", - заявили в прес-службі.

Минулими вихідними, після повернення, з Ханоя Ансіп відвідав травмпункт клініки Тартуського університету, де в нього була виявлена тріщина плечової кістки.

Однак, незважаючи на травму, глава естонського уряду продовжить працювати.

Фото Reuters з сайту Err та Politico

IDEALMEDIA