Литвин бавиться сигареткою раз в 5 років

10 лютого 2012, 17:40

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що курці не мають заважати некурящим людям у місяцях відпочинку. До того ж, політик віддає перевагу живому спілкуванню, коли можна бачити очі співрозмовника.

Про все це Литвин написав на своїй сторінці у Facebook.

Хтось із користувачів соцмережі запитав спікера, чи підтримує він депутатську ініціативу щодо заборони курити у місцях громадського відпочинку.

"Як людина, яка бавиться тютюном у хвилину хорошого настрою і то раз в 5 років, куріння не вітаю. У мене ніхто не курить у сім'ї, причому в ряді поколінь", - почав відповідь Литвин.

"Щодо заборони в кафе, це місце відпочинку людей, і якщо вони відпочивають і їм приємно викурити сигарету, начебто і забороняти не логічно. Потрібно зробити так, щоб курці не заважали некурящим. Для початку", - зазначив спікер.

Литвин активно спілкується із користувачами соцмереж 

Крім того, Литвин, який з'явився у соцмережах зовсім нещодавно, зізнався, що спілкування в Інтернеті далося йому нелегко.

"Перший раз було складно освоїти таку форму спілкування. Хоча мені сподобалось. Втім, найкраще спілкування, коли є можливість бачити очі співрозмовника", - написав політик.

Фото з Facebook Литвина

IDEALMEDIA