Гайтана рятує свій голос

15 лютого 2012, 17:25

Співачка Гайтана вперше за 10 років своєї співочої кар’єра зіткнулася із, мабуть, найстрашнішою проблемою співаків – втратою голосу.

Як повідомляє прес-служба співачки, неприємність сталася після концерту на честь дня святого Валентина

Вранці 15-го лютого Гайтана остаточно зрозуміла, що втратила голос.

"Я завжди дивувалася, коли мені розповідали, що артисти беруть з собою на концерт лікаря. Ця практика, дякувати Богу, завжди оминала мене. І ось, за десять років творчості, на концерт 14-го лютого я змушена була приїхати з лікарем", - розповідає обурена виконавиця.

Гайтана пізнала на собі, що таке втратити голос 

"У перервах мені робили низку процедур. Я щосили намагалася не підвести і не розчарувати гостей, як в залі, так і глядачів, які дивилися online-трансляцію. Я віддалася на всі 100 відсотків! Зараз, ситуація, що склалась зовсім не тішить", - зізнається Гайтана.

Через втрату голосу довелося скасувати всі зйомки, концерти, інтерв'ю. Гайтана перебуває під ретельним наглядом лікарів, які щосили намагаються привести голос артистки до норми.

"Я ніколи не здаюся без бою і завжди вірю в найкраще! Я зроблю все, що б не підвести тих людей, які в мене вірять, які мене підтримують і які хочуть, що б я поїхала на Євробачення 2012" – запевняє співачка.

Фото прес-служби Lavinamusic

IDEALMEDIA